Què és Info PoP up Mnrsa?

Escriuré sobre històries quotidianes, notícies, esdeveniments, receptes... tot el que cregui que us pugui interessar.
La intenció de la informació que trobeu aquí serà ser un petit pop up pel lector, sempre enganxat al voltant de Manresa (Mnrsa).

La iniciativa "Cola't!" arriba a Manresa

12 de gener del 2012


Després de l'encariment del transport públic marcat per la generalitat aquest 1 de gener. Es poden observar un munt de cartells i pancartes que proposen colar-se per tal de protestar pels preus dels bitllets tan de bus com de tren. Especialment s'ha protestat pel poc recorregut que fan els busus interurbans per un preu tan elevat com ho és el bitllet de 2 euros el viatge. La pancarta principal esta situada a l'estació de Renfe. 



També s'estan repartint pamflets on s'especifica els recursos que pots emprar per tal de que no et multin:

  • La persona que ven tiquets a la cabina, no pot exigir el bitllet.
  • Les multes estipulades en cas de no pagar bitllet, tenen una importància mínima, fins que se’n acumulen més de tres.
  • La persona usuària no té cap obligació d’ensenyar el DNI al revisor, quan aquest la pretengui multar.
  • En cas que a algú li posin una multa, hi ha una manera molt simple per no pagar-la. Es tracta d’aconseguir una targeta d’alguna persona que hagi picat aquell mateix dia, però abans de l’hora que l’han multat. Quan s’aconsegueix el bitllet, la persona multada s’ha d’adreçar a l’estació de metro corresponent amb el bitllet, i exigir la retirada de la multa.
  • Les multes només es poden posar en cas que s’enxampi a la persona viatjant amb el transport públic, i mai abans de fer-lo servir( quan esperem a l’andana del metro,…)

No hay comentarios:

Publicar un comentario