Què és Info PoP up Mnrsa?

Escriuré sobre històries quotidianes, notícies, esdeveniments, receptes... tot el que cregui que us pugui interessar.
La intenció de la informació que trobeu aquí serà ser un petit pop up pel lector, sempre enganxat al voltant de Manresa (Mnrsa).

Manresa s'omple de panellets, colabora-hi

1 de novembre

Tot Manresa desperta avui decorada per a la ocasió, de fet ja porta dies així. Al contrari del que podia semblar aquest any les vendes de panellets i castanyes han sigut abundants. La Teresa, pastissera de "El forn del Passeig" explica que "sembla que el pont ha ajudat a que la gent s'animi a celebrar la festa i a allargar-la els quatre dies". No hi ha supermercat on no puguis trobar castanyes i moniatos, que també han tingut força èxit, però també cal destacar la omnipresent carbassa que any rere any va guanyant terreny.

Tot seguit la recepta dels panellets d'ametlla, perquè no només gaudiu menjant-los sinó fent-los!:

500 grams de sucre llustre
500 grams d'ametlla picada (molt fina)
125 grams d'ametlla trossejada o pinyons (per a arrebossar)
2 ous 
75 grams de patata o moniato

Primer cal barrejar  un ou ben batut amb el sucre, l'ametlla molt picada  i la patata (bullida durant 20 minuts). Un cop obtens la massa homogènia pots començar a fer-ne boletes. Amb l'ajuda d'una copa de conyac on posem els pinyons o els trossos d'ametlla arrebossem la massa fins a deixar-la totalment coberta. Anem deixant els panellets en una safata i els pintem amb el rovell del segon ou (que caldrà separar de la clara amb compte). Per últim escalfem el forn a 250 graus i hi posem els panellets durant uns 8 minuts.
Es recomana deixar-los refredar durant unes hores perquè quedin per llevar-se'n els dits!
Bon dia de Tots Sants i bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario